30.3.2012

Dat Roadtrip



Noniin, siitähän on aikaa kun on tullut päiviteltyä joten nyt sitten läjäytetään kerralla vähän turhankin iso satsi. Tiian kanssa taiteiltu huono luontodokumentti joka kuvattiin iliman suunnitelmaa on nähtävissä yläpuolella.

su 18.3.
Chewi eli joulupukki noutaa meidät New Farmista kello 16 ja ajaa kotiinsa Loganiin. Näemme papukaijoja
ma 19.3.
Chewi on äkäinen. Käymme junalla keskustassa etsimässä töitä.
ti 20.3.
Lähdemme aamulla aikaisin Wicked Campersin toimipistettä kohti noutamaan Campervanimme. Lähdemme ajamaan väärällä puolella tietä noin klo 12 aikaan. Brisbane-Ballina-Maclean-Woolgoogla (jossa yövymme kaupunkialueella picnic-arean kupeessa. Matkan varrella saatoimme pysähtyä näkemään kenguruita.)
ke 21.3.
Nambucca Heads, Port Macquarie (?) & Koala Hospital, yö Newcastlessa
to 22.3.
Newcastlen ihmettelyä: se on kuollut. Päätämme ajaa Sydneyyn. Emma maksa tunnelista tullia. Ajamme ympäri Woolloomooloota etsien paikkaa jonne auton voisi edes pysäyttää. Huoltoasemalta ranskalainen Normna iskee miehen joka vinkkaa että viereisellä McElhone Streetillä  lähellä Kings Crossia on yleensä kokopäivän parkkipaikkoja. Leiriydymme sinne seuraaviksi kahdeksi yöksi.
pe 23.3.
Palloilemme päivän Tiian kanssa Sydneyn keskustassa, Normalla on treffit ystävän sekä Ranskan suurlähetystön kanssa. Raukka oli hukannut passinsa. Perjantai iltaa vietämme Wickedissä dataillen, salaattia kadulla kyhäten ja lopulta tuttuja baarissa kaljalla tervehtien. Juha Suomesta ja Josh Jenkeistä.
la 24.3.
Toteamme aamupäivällä olevamme ajokuntoisia ja nostamme kytkintä kohti pohjoista. Taidamme päräyttää Kempseyhyn asti, jossa pysähdymme levähdyspaikalle syömään ja yöpymään. (Sydney - Ourimbah - Kempsey)
su 25.3.
Nambucca Heads - Bellingen - Dorrigo - Ebor
Kierrämme Urungan ja Bellingenin kautta Dorrigoon National Parkiin ja Rainforest Centreen. Siellä tassuteltiin sademetsässä ja katseltiin vesiputouksia. Käytiin myös Dangar Fallseilla uimassa. Illaksi siirryimme Ebor Fallsin kupeeseen piknikmestaan, tehtiin nuotia ja nautittiin yöstä ja upeista maisemista tihkusateessa.
ma 26.3.
Ajamme sateisen Graftonin kautta aurinkoiseen Byron Bayhin. Uinti meressä, haikkaus lighthouselle ja pussikaljaa auringonlaskuisella rannalla. <3
ti 27.3.
Aamupalaksi Bananabreadia koska huomenna Norman synttärit. Ajamme Brisbaneen, etsitään Bec, Ossille pankkitili, Norma bussiin, majoittuminen Groth Streetille.
ke 28.3.
Suunnittelu, valmistus ja tuhoaminen: karjalanpiirakoita, rieskaa ja makaronilaatikkoa. Nukkumaan.
to 29.3. - pe 30.3.
Lagailua couchsurfing-hostin luona. Töiden etsimistä. Kassellaan mihin tästä matka jatkuu.

1 kommentti:

  1. Oletkohan tietoisesti hakenut Madventures tyyliä vai menikö se siihen vahingossa?

    VastaaPoista