15.3.2012

Take one

Joo tosissaan, tuli selvittyä tänne asti hengissä. Hengailen tässä nyt New Farmissa saksalaisella hostillani, joka asuu muutaman aussin kanssa. Syötiin juuri mainiota pastaa ja tonnikalamössöä jota kovasti kehuttiin herkulliseksi. Eivät liene suomalaista opiskelijamättöä ennen maistaneet. Salmiakkikin tuntuu kelpaavan mainiosti.



Anywho, käytiin kartsalla kurtsailee, ahdisteltiin puistossa liskoja ja syötiin kadulla sushia. Täällä on kaikki aika kallista, mutta jos vähän tietää mitä tekee ja mihin mennä niin selviää ihan inhimillisillä hinnoilla. Halvin purkki tonnikalaa oli jotain 1,70 dollaria eli mutulla 1,50 €.

Tiia ja Norma lähtivät keskustasta hostellista hakemaan tarpeita ja siirrytään kohta varmaan Kurbside nimiseen paikalliseen juottolaan Fortitude Valleyn glamourisille juottola-hoodseille.

Suunnitelmissa olis koittaa jostain löytää joku fiksu liittymä puhelimeen ja ettiä töitä, mutta tosissaan hengaillaan täällä Brisbanessa varmaan couchsurfaten ensviikon tiistaihin asti, jollon käydään hakemassa Campervan ja ajetaan Sydneyhyn ja takasin, about 900 km suuntaansa. Matkalla pysähdytään ehkä rannalle tai nukkumaan tai kun kenguru on hypännyt tuulilasista sisään. Täällä ajetaan muuten väärällä puolella.

Auto pitäis palauttaa 27.3. mennessä jonka jälkeen tavoite olisi olla töitä. Jossei saada töitä niin saatetaan yöpyä tutun luona jos se on saanut muutettua itsensä sisään tai sitten pitää taas ahdistella surffareita. Mutta se on ihan jees!

ps. Lensin jonkun random suomalaisen häiskän kanssa Helsingistä Kuala Lumpuriin asti niin oli pakko mennä kysymään siltä. Se lensi kuulemma Sydneyyn töihin pariksi vuodeksi, vois ehkä käydä ahistelee sitäkin. Tiia on vissiin iskenyt jo puol Sydneytä vaikka ei oo ees käyny siellä joten kyllä siellä ainakin jotain seuraa vissiin riittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti